Αθλητική Προετοιμασία Υποψηφίων

Βιογραφικό

Υπεύθυνος προπονητής για αθλητική προετοιμασία υποψηφίων Αποστόλης Τζελέττας

Ο Αποστόλης Τζελέττας είναι πτυχιούχος του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2004.
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, όπου γρήγορα πέρασε στο στάδιο του πρωταθλητισμού. Από το 1997 μέχρι το 2008 διακρινόταν συνεχώς σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Ορόσημο, αποτελεί η κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου του 1999 που διεξήχθησαν στη Κομοτηνή, στα 400μετ εμποδίων και στη σκυταλοδρομία 4×400μ.
Την τελευταία δεκαετία ασχολήθηκε με την αθλητική προετοιμασία υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, στρατιωτικών – αστυνομικών σχολών και λοιπών σωμάτων ασφαλείας. Εκατοντάδες υποψήφιοι  τον εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν το στόχο τους.
 Μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνος γυμναστής Φυσικής κατάστασης και Μυϊκής ενδυνάμωσης των ομάδων καλαθοσφαίρισης των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, οι οποίες πέτυχαν πανελλήνιες νίκες στις κατηγορίες παίδων και εφήβων σε σχολικά πρωταθλήματα, με κορυφαία στιγμή την 3η θέση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα του 2010  που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.
Η αγάπη του Αποστόλη για τον αθλητισμό, τον φέρνει σήμερα να ασχολείται επαγγελματικά και με την προπόνηση αθλητών στίβου υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν σημειώσει πολλές επιτυχίες σε πανελλήνια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σταθερή εκπροσώπηση στις εθνικές ομάδες.